Alive Herbs Duanwood Reishi extrakt 100g i gruppen Ren mat och dryck / Drycker / Te hos Supervaruhuset Scandinavia AB (2315)
Alive Herbs Duanwood Reishi extrakt 100g
Alive Herbs Duanwood Reishi extrakt 100g

Alive Herbs Duanwood Reishi extrakt 100g

Alive foods
Betyg på Alive Herbs Duanwood Reishi extrakt 100g i gruppen Ren mat och dryck / Drycker / Te hos Supervaruhuset Scandinavia AB
239 kr

Produktinformation

Alive Herbs Duanwwod Reishi extrakt 100g

Denna ört är framtagen enligt "Di Dao" principen. En di dao ört är en premium ört som producerats i specifika geografiska områden med en särskild uppmärksamhet på odlings- och bearbetningstekniker sedan Tangdynastin (år 618-907)

Produkten är gjord av 100% Duanwood reishi, den mest kraftfulla reishin i världen. Duanwood reishi har dubbelt så mycket av de komponenter som gör reishi eftertraktad, jämfört med all annan sorts reishi. Duanwood betyder ”det ursprungliga trädet.” Den odlas på trästockar som hämtas vilt från skogen. Stockarna är från samma träslag som reishi växer vilt på i naturen och som producerar den mest potenta reishin. Duanwood Reishi kallas ”den stora beskyddaren”.

Livet självt är baserat på förmågan att anpassa sig till stress och de utmaningar som kommer i vår väg varje dag. Duanwood Reishi ger många fytoämnen och den energi som vi behöver för att möta dessa utmaningar. Det finns hundratals naturliga bioaktiva ämnen i Duanwood reishi.

Traditionellt har Reishi använts mot en mängd åkommor inom TKM. Eftersom dessa ännu ej har bevisats i medicinska försök så kan vi inte berätta om dessa eftersom vi inte vet om de stämmer eller ej. Därför ber vi dig att i stället söka själv på internet om du råkar vara intresserad och bilda dig en egen uppfattning.

Hur gör jag?

1-2 tsk 1-2ggr per dag i varmt vatten, kaffe, smoothie eller varför inte tillsätta reishi i hemmagjord choklad!Innehåll: 100 gram Duanwood reishiextrakt.

Ursprungsland: Kina

Förvaras torrt i sluten påse

OBS!
Höga doser av reishi har en blodförtunnande effekt och bör undvikas av personer med vissa blödningsrubbningar, trombocytopeni (koaguleringsproblem), 2 veckor innan operation, och de som tar medicin mot högt blodtryck samt antikoagulerande och blodförtunnande medicin.

Reishi verkar kunna sänka blodtrycket, vilket betyder att den kan förvärra lågt blodtryck hos dem som har problem med det.

Näringsinformation

Näringsvärde per 100g

Energi                180kj/ 43,02 kcal
Protein                             18g
Kolhydrater                       33g
Fett                                    2g
Polysackarider                   35g
-varav betaglukaner             2g
Salt                                  0,1g

Översikt

Artnr: 2315
Reishisvamp är den mest vördade medicinalväxten inom traditionell kinesisk medicin (TKM), tillsammans med ginseng, rosenrot, cordyceps och rådjurshorn. Reishi har behållit den positionen i minst 2000 år, och dess goda rykte och värde bara ökar.

Leverans och frakt

Lagersaldo:
0
Leveranstid:

Kundomdömen

Tillbehör

Chokladdryck Reishi
Chokladdryck med reishi
99 kr 139 kr
Reishi Tinktur 100ml Indigo Herbs
Flitigt använd inom TKM. Extraherad på låg värme.
159 kr
Röd Reishi Eko 125g
Mineralrik svamp som används flitigt inom TKM.
139 kr

Se fler varor

Andra köpte även

Chaga extrakt 1:10, 100g från Sibirien (sprängticka)
Antioxidant med fytokemikalier och betulin.
329 kr
Inkabär (torkade physalis, gyllenbär) Raw Eko 250g
Syrligt supergott raw soltorkat bär!
89 kr
Bipollen Eko 250g
Pollen laddat med näring!
159 kr
Ashwagandha Raw Eko 125g
Ashwagandha - en av våra absoluta personliga favissar!
119 kr