Anmäl dig för att få de senaste nyheterna och erbjudandena!

Macaccino Chokladdryck Raw Eko 227g i gruppen Raw food / Rawchoklad / Övrig Rawchoklad hos Supervaruhuset Scandinavia AB (2476)
Macaccino Chokladdryck Raw Eko 227g

Macaccino Chokladdryck Raw Eko 227g

Lagerstatus:

Leveranstid:

Artikelnr:
2476

195 kr

Macaccino Kakao Raw Eko 227g

Det här är ett läckert kaffealternativ med raw och ekologiskt kakaopulver, svarta macarötter, vaniljpulver och kokospalmsocker. Blandning kombinerar fyra kraftfulla superfoods i en upplyftande dryck och är en sund och energigivande ersättare för koffeinrikt kaffe och te. Maca anses vara en av Amazonas viktigaste superfoods och har använts sedan Inkafolket som en del av en daglig diet. Maca har traditionellt också använts som en adaptogen för att främja optimal välbefinnande. Kombinationen av ingredienser ger en mjuk chokladmockadryck med rik smak och underbart upplyftande effekter. Inga emulgeringsmedel har lagts till så se till att röra om drycken medan du dricker.
 
Organic Traditions är ett respekterat och välkänt varumärke som länge arbetat med potenta superfoods. Företaget är ett av de första som lanserade superfoods och trendsättare inom detta segment. Produkterna är kända för sin höga kvalitet och goda smak.

Hur gör jag?

Blanda ut i kall eller varm vätska för en chokladdryck. Kan även blandas i smoothies, desserter, yoghurts och t.ex. chokladtryfflar för chokladsmak.

Förvaras torrt i väl tillsluten förpackning.


Innehåll: Ekologiskt Kakaopulver (40%), Ekologisk Svart Maca (30%), Ekologiskt Kokospalmsocker (25%), Ekologiskt Vaniljpulver (5%).


Ekologisk certifiering av: CA-ORG-006 Non-EU Agriculture

Ursprung: Kanada


Snabbinfo

Chokladdryck med svart maca.

Näringsinformation

Näringsvärde per 100g:
Energi:                     1050kj/ 250kcal
Fett:                       3,8g
-varav mättat fett    2,5g
Kolhydrater              75g
-varav sockerarter    50g
Fiber                       13g
Protein                    13g
Salt                      0,01g
Vitamin C              60mg
magnesium          400mg
järn                      18mg